Klubmodul henter siden
Ungdomstræning v.2 uge 35
Tilmeldingsfrist er overskredet

 

1) Tidspunkt: Kl. 18:00 er der samling foran klubhuset. Her skal alle stå omklædt og være færdige med at rigge sejl op og gøre board klar. Det betyder i praksis, at deltagerne skal møde op ved 17-tiden for at have nok tid til at rigge op og klæde om.

2) De unge, som skal på vandet, skal selv rigge sejl op og gøre board klar med hjælp fra deres egne forælder. Der vil være en ”erfaren” surfer hver tirsdag i tidsrummet kl 17-18, som kan vejlede under oprigningen, og som kan give råd mht. valg af udstyr i forhold til vind og den unge surfers størrelse og erfaring. Det er også den unge selv, som med hjælp fra sin forældre, skal sørge for at udstyret kommer tilbage på plads efter træning.

3) Klubbens instruktører varetager kun træning af teenagere (13 – 18 år). Gruppen af forældre skal selv koordinere og stå for træning af yngre børn samt fordele ansvaret for aktiviteter for de forskellige aldersgrupper af yngre børn. Der er oprettet en lukket facebook-gruppe til den interne koordinering mellem forældre (og for andre klubmedlemmer, som ønsker at hjælpe klubbens ungdomsafdeling – Husk tilmelding til børneattest!). Klik her for at komme med i facebook-gruppen: (5) Helgoland Surfers - Ungdomsafdeling | Facebook

4) Alle forældre til de unge som deltager, skal hver tirsdag fordele sig på følgende opgaver (alle forældre skal påtage sig én opgave hver tirsdag):

a. Aktiviteter for de yngste børn

b. Træning på vand med børn

c. Sikkerhedsvagt på vandet (alle børn/unge)

d. Indkøb til grill

e. Grill

5) Klubben betaler for ”lidt pølser med brød” til de unge efter træning. Indkøb og ansvar for grill skal koordineres internt mellem forældrene (gennem facebook-gruppen).

6) Deltagere: Medlemmer under 18 år. Ungdomsholdet, som starter i august, er kun for eksisterende medlemmer af klubben. Det er ikke længere muligt at tage venner med. Og klubben har lukket for optag af nye medlemmer frem til foråret 2023.

7) Hvorfor samling kl. 18:00? Formålet med samlingen er, at dagens deltagere bliver inddelt i mindre grupper, så alle ved hvilke voksne, som er ansvarlige for de enkelte grupper af børn/unge. Og de unge er 100% sikre på, hvem der er deres træner den pågældende tirsdag.

 God vind - æloha  

Tilmeldte
12 /15
Tilmeldingsfrist
29.08.2022
Tidspunkt
30.08.2022 kl. 17.00 - 30.08.2022 kl. 20.30
Sted
Helgoland Surfers
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'