Klubmodul henter siden
Ungdomstræning uge 39
Tilmeldingsfrist er overskredet

Velkomme til ungdomstræning for Helgoland Surfers 2023

Tidspunkt: Kl. 18:00 er der samling foran klubhuset

Her skal alle stå omklædt og være færdige med at rigge sejl op og gøre board klar. Det betyder i praksis, at deltagerne skal møde op ved 17-tiden for at have nok tid til at rigge op og klæde om.
De unge, som skal på vandet, skal selv rigge sejl op og gøre board klar med hjælp fra deres egne forælder. Der vil være en ”erfaren” surfer hver tirsdag i tidsrummet kl 17-18, som kan vejlede under oprigningen, og som kan give råd mht valg af udstyr i forhold til vind og den unge surfers størrelse og erfaring. Det er også den unge selv, som med hjælp fra sin forældre, skal sørge for at udstyret kommer tilbage på plads efter træning.
Klubbens instruktører varetager kun træning af teenagere (13 – 18 år).
Gruppen af forældre skal selv koordinere og stå for træning af yngre børn samt fordele ansvaret for aktiviteter for de forskellige aldersgrupper af yngre børn. Der er oprettet denne lukkede facebook-gruppe til den interne koordinering mellem forældre (og for andre klubmedlemmer, som ønsker at hjælpe klubbens ungdomsafdeling)
Nye forældre skal tilmeldes til børneattest 
Alle deltagende forældre påtager sig én praktisk opgave hver tirsdag
Jeres hjælp er uundværlig for at vi kan videreføre den hyggelige stemning fra sidste sæson, og samtidig have tid til at hjælpe børnene til at blive endnu bedre på vandet!
Derfor viderfører vi de enkelte omend vigtigt opgaver, som man kan skrive sig på forud for hver træning
  1. Hjælp til oprigning
  2. Afhentning af Trailer (Afhængig af dato)
  3. Indkøb til grill – (Afhængig af tilmeldte)
  4. Grill mester – (Hot-dogs klar kl 19:00)
  5. Koordinering af unge (under 13 år) – (Hjælp til koordinering af de yngste, udstyr + vagt ved vandet)
  6. Hjælpe til Instruktører på vandet (til unge 13-18 år) – (Hjælp til udstyr på vandet)
Benyt nedenstående link I facebook gruppen for at tilmelde jer aktiviteterne Klik her for at komme med i facebook-gruppen:  Helgoland Surfers - Ungdomsafdeling | Facebook
Grill:
Klubben betaler for ”lidt pølser med brød” til de unge efter træning. Indkøb og ansvar for grill skal koordineres internt mellem forældrene (gennem facebook-gruppen).
Deltagere:
Medlemmer under 18 år. Ungdomsholdet er kun for eksisterende medlemmer af klubben. Det er ikke muligt at tage venner med. Optagelse af nye medlemmer sker igennem hjemmesiden.
Samling kl 18:00:
Formålet med samlingen er, at dagens deltagere bliver inddelt i mindre grupper, så alle ved hvilke voksne, der er ansvarlige for de enkelte grupper af børn/unge. Og de unge er 100% sikre på, hvem der er deres træner den pågældende tirsdag.
Holdstørrelse:
Der vil maksimalt være 15 unge hver tirsdag. Tilmelding sker gennem events på Helgolandsurfers.dk. Tilmelding til de enkelte tirsdage, skal ske senest dagen før.

Aloha   

Tilmeldte
9 /15
Tilmeldingsfrist
26.09.2023
Tidspunkt
26.09.2023 kl. 18.00 - 26.09.2023 kl. 20.30
Sted
Helgoland Surfers
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'